В навечерието на първия кръг след рестартирането на Бундеслигата, настъпи точния момент да се възползвате от прекрасния бонус оферта предлаган за всички новорегистрирани играчи. Букмейкърът ще добави 200% към сумата от първия ви депозит до 100 лв.

Като един от най-интересните мачове, от завръщането на немското първенство, се очертава домакинството на РайсенБалшпорт Лайпциг срещу Фрайбург. Лайпциг се намира на трета позиция в подреждането, само на 5 точки от Байерн Мюнхен, и няма право на грешна стъпка, ако иска да остане в борбата за „Сребърната салатиера“.

Интересни статистически факти, преди началото на двубоя:

В пет от последните седем мача за първенство на РБ Лайпциг, и двата отбора са отбелязали общо под 3,5 гола. Коефициентът за под 3,5 попадения в предстоящия мач е 1.52.

При мачовете на Фрайбург, този залог е излязъл в шест от последните 8 шампионатни двубоя.

РБ Лайпциг е спечелил шест от последните си домакинства в немската Бундеслига.

Фрайбург е загубил четири от последните си 7 срещи. 

Трудно е да се спечели срещу Лайпциг

Домакините влизат в мача след впечатляваща серия от резултати. Отборът ще търси седми пореден мач без загуба. Лайпциг е загубил само един от последните си 16 мача в Бундеслигата, печелейки цели 10 от тези срещи.

Като добавка към това, можем да кажем, че Лайпциг няма загуба в последните си 9 домакински срещи за първенство. Още повече, отборът е загубил само веднъж, при 12-те си домакински срещи през кампанията. По всичко изглежда, че добрата серия ще продължи и в съботния сблъсък.

Фрайбург трудно печели точки

Формата на гостите е в рязък контраст с тази на Лайпциг. Отборът изпитваше сериозни затруднения, преди временното прекратяване на първенството, като успя да спечели само едно от последните си 10 гостувания, губейки пет от тях. Едва ли това ще се промени срещу един от най-силните отбори в първенството.

 

Не очаквайте много голове

Както вече отбелязахме, едва ли това ще бъде най-резултатния мач за кръга. Домакините са отбелязвали под 2.5 гола в пет от последните си седем мача, докато гостите са допускали над 2.5 попадения в само 2 от 13-те си мача далеч от дома.

От другата страна, Фрайбург е отбелязал под 1.5 гола в шест от последните си седем мача за първенство, а РБ Лайпциг да допуснали под 1.5 гола във всеки от последните си пет двубоя, записвайки чиста мрежа в четири от тези мачове.

Определено можем да препоръчаме залози, свързани с малко количество отбелязани попадения в тази среща. Вече споменахме, че прогнозата от 3.5 гола изглежда достатъчно стабилна и определено заслужава внимание. Като друг факт, можем да кажем, че победата за Лайпциг изглежда почти сигурна, така че спокойно може да комбинирате двата залога и да потърсите: Единица плюс под 3,5 гола. От Уинбет предлагат изкушаващия коефициент от 2.08.

За по-рисковите играчи, можем да препоръчаме да се опита и залогът за точен резултат 2:0. С вече изложените статистически данни, този резултат изглежда като най-логичен, а и от Уинбет предлагат страхотния коефициент от 5.80. Все пак, подобни прогнози излизат изключително трудно и ние ви препоръчваме да се придържате към далеч по сигурната предишна прогноза – РБ Лайпциг да спечели и в мача да бъдат отбелязани под 3.5 гола.

Коефициенти за всички мачове от 26-тия кръг на немската Бундеслига, както и от всички останали големи активни шампионати от всяка точка на планетата, може да намерите на сайта на УИНБЕТ. Букмейкърът предлага огромно разнообрази от спортни събития от всякакъв характер и с голям избор от различни пазари за залог. Дори и когато най-големите спортни мероприятия са блокирани, хазартния оператор не спира да предлага стотици мачове от електронни спортове, както и виртуални мачове за най-запалените си клиенти. Детайлно мнение и оценка за букмейкъра winbet може да видите на този адрес : 7sport.net/winbet/