Отборите на ЦСКА-София и Лудогорец спретнаха зрелищно 2:2 в София в мач от ЕфБет футболна лига.  Мачът бе равностоен, но „армейците” пропуснаха по-чисти положения, като удариха и греда, като могат да съжаляват, че н е взеха трите точки. Резултатът е открит в 11-тата минута от Алекс Сантана след асистенция на Доминик Янков.

След почивката „червените” стигнаха до пълен обрат. По-настойчивата игра на домакините даде резултат в 71-ата минута, когато Каули не изчисти добре центриране от корнер и свали топката в краката на Кейта, който с удар по земя изравни. Пълният обрат дойде три минути по-късно, когато Кери стреля, Стоянов изби, Григоре се засуети и позволи Санкаре да му отнеме топката, след което и да отбележи - 2:1 за ЦСКА-София.

В 78-ата минута домакините изпуснаха поредно положение. Кери центрира отляво към Соу, който от метър и половина не уцели с глава вратата. Само три минути по-късно таранът на ЦСКА-София направи още един пропуск. Той се пребори отлично със Сисиньо, излъга Григоре и озовал се на стрелкова позиция фронтално срещу Стоянов шутира в неговите ръце.
Противно на логиката Лудогорец успя да изравни в 83-ата минута. Тогава най-добрият в зелените редици - Доминик Янков, напредна през центъра и намери резервата Марин. Испанецът шутира извън границата на наказателното поле и топката влетя в мрежата на Бусато за 2:2.