Силната фигура на „Армията" заяви, че иска единствено победа от своя тим над шампиона. Томов коментира и назначението на новия спортен министър Красен Кралев.

„Победа, победа и само победа! Това искам от отбора, това и направихме срещу Хасково, каза Томов. – В края малко се поотпуснахме, но като цяло съм доволен от видяното. Няма да се изхвърляме с гръмки изказвания преди мача, който е от изключителна важност. Трябва да влезем много деликатно в срещата."

„Ако го направя сега, ЦСКА няма да е централна тема. Предпочитам да го направя в по-спокойна обстановка. Сега има мач на националния отбор, в Левски също не са цъфнали и вързали."

Той отново категорично отхвърли възможността ЦСКА да се раздели с някои от водещите си футболисти през зимата, защото това ще саботира преследването на голямата цел – титлата.

За финал Томов изразява оптимизъм, че новият министър на спорта Красен Кралев ще реши проблема с базите на ЦСКА. „Той е много интелигентен човек, с познания и отношение към своя ресор. Оптимист съм, че ще решим проблема с базите", завършва Томов.

 

Неделин Петров