Баскетболният треньор Константин Папазов е заразен с COVID-19. Неприятната новина съобщи самият той с публикация в профила си във Фейсбук. 

"На този ден точно преди 43 години почина моя дядо, ген. Костадин Чешмеджиев. Това е човекът, на когото съм кръстен. Бог до го прости!

Днес официално разбрах, че съм част от голямата близо 12 милионна група на заразените с Ковид-19.

За първи път използвам възможността на социалните мрежи за публикуване на важна информация. Предпочитам тук, а не чрез медиите да споделя за болеста.

Съжалявам,че точно в този момент ще трябва да съм под карантина. ФК Левски изживява най-трудните си моменти, но точно, когато е най-трудно ще си проличи силата и духа на обичайното нещо в държавата ни.

Пожелавам на Наско да е жив и здрав, а на всички милиони ЛЕВСКАРИ за нищо на света да не се премирявате с моментната ситуация, защото тя може да е само временна. Ако никой не иска да ни помогне, ще си помогнем сами, защото сме милиони. Поне така се пее в една от любимите песни на феновете. Пожелавам живот и здраве на всички българи.

Бог да пази България.САМО ЛЕВСКИ!", гласи публикацията на Тити Папазов.

Константин Папазов е поредното спортно име в България, заразено с коронавирус. Преди ден стана ясно, че 16 човека от футболния "Черно море" са инфектирани, както и четирима от тима на "Царско село".

От COVID-19 се възстановява и плувецът Антъни Иванов, както и най-добрият ни тенисист Григор Димитров.