Сериозно разместване може да има в Пирин днес, ако тимът не спечели и третия си мач у дома в А група. Новаците в елита до този момент направиха равен с Черно море 1:1 на старта и паднаха от Славия.

По информация на "7 дни спорт" столът на Неделчо Матушев се клати, след като "орлетата" са на последната позиция, само с един вкаран гол и една точка.

През седмицата в Благоевград е имало консултации на най-високо ниво, като всички са решили засега да гласуват доверие на опитния треньор. В случай обаче, че се издъни отново, като нищо Матушев може рано-рано да бъде освободен.

Както е известно, треньорът дойде в началото на лятото, но до този момент Пирин не показва сериозно израстване. Припомняме, че преди около година Матушев бе уволнен от Локомотив Пловдив именно след загуба от Ботев. За днешния мач Матушев ще заложи на опитни бойци, като сред титулярите пак ще бъдат Маркиньос, Благой Наков, Юлиян Попев и Антон Костадинов.

По всяка вероятност новото попълнение Еденилсон Бергонси ще бъде на пейката в ролята на джокер. В Пирин не могат да разчитат на Емил Виячки и Димитър Благов.

 TrafficNews.bg