Волейболистките от Марица (Пловдив) се присъединяват към благотворителната кампания „Сърце за Ники” в помощ на Николай Иванов, който вече осем години се бори с рак на дебелото черво. За тежкото и продължително лечение на асеновградчанина са необходими много средства и волейболният клуб ще се опита да допринесе за събирането им, като дари по един лев за всеки закупен билет за предстоящите два домакински мача на българския първенец в Шампионската лига – срещу френския РК Кан (Кан) на 5 февруари и срещу руския Уралочка-НТМК (Екатеринбург) на 18 февруари.

Припомняме, че Николай съобщи наскоро лоши новини за състоянието си. Той беше опериран за осми път навръх Ивановден, защото състоянието му се е влошило много, туморът е притискал нерв, от който са блокирани крайниците и той вече не може да ходи. За съжаление осмата операция е донесла нови проблеми и се е наложила девета хирургическа интервенция, а сметката в болницата е набъбнала до над 110 000 евро.

Информация за кампанията Сърце за Ники – тук и тук
Информация за билетите за мача Марица – РК Кан – тук
Марица – РК Кан като събитие във Facebook – тук
Шампионска лига – Група Е: резултати, програма, класиране – тук

Освен с купуването на билети за тези волейболни сблъсъци от най-високо европейско ниво, можете да помогнете на кампанията чрез изпращането на дарителски SMS на номер 17777 с текст на латиница DMS NIKOLAY

Или чрез дарение по дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30 
BIC: UBBS BGSF 
Титуляр: Николай Владимиров Иванов