„Имаме нужда от чудо", помоли се съпругата на 25-годишният играч на NHL Колби Кейв, който остава в болницата, след като се подложи на мозъчна операция. Семейството му не може да бъде до него заради ограниченията срещу коронавируса.

Съпругата му Емили Кейв сподели трогателна публикация в Instagram в сряда, обяснявайки изпитанието, през което е изправена.

„Моля те, събуди се. Моля те, събуди се. Това е всичко, което мога да продължа да питам: „той ще се събуди, нали?“, написа тя и придружи поста с с няколко снимки на съпруга си.

Съпругата му отбеляза, че нито тя, нито родителите му са в състояние да бъдат до него в момента.

„Родителите на Колби и аз трябва да го виждаме през прозорец и да му говорим чрез уоки-токи. Вече не ни е позволено да бъдем дори в болницата, заради COVID-19. Нямаме представа кога ще ни бъде разрешено да го видим отново“, написа тя.

„Мечтая да мога да те докосна, да чуя гласа ти, да стисна ръка (3 пъти) и да те целуна отново. Обичам те толкова много и сърцето ми се разбива на милион парчета без теб - моя най-добър приятел“, написа тя.

Кейв остава в изкуствена кома, след като се подложи на операция за отстраняване на колоидна киста, оказваща натиск върху мозъка му.