Локомотив посреща утре от 18:30ч. в зала "Сила" шампиона Нефтохимик в 1/4 финална среща от турнира за Купата на България. Очакванията си преди двубоя споделиха старши треньорът Владимир Орлов и капитанът Добромир Димитров.

Владимир Орлов, старши треньор

"Важна среща, защото се срещаме с един от най-добрите отбори в България и настоящ шампион. Очаквам да направим един добър мач, за съжаление няма да може да бъдем подкрепени от публиката. Имаме определени проблеми с физическото състояние на някои от състезателите, но ще бъдем в пълен състав утре. Домакинството винаги е един плюс, дори и когато се играе без публика. Определено обаче ако имаше публика щеше да ни помогне много".

Добромир Димитров, капитан

"Очакваме доста хубав волейбол и зрелищен мач. Надявам се да зарадваме феновете с хубав волейбол. За съжаление двубоят ще е без публика, но съм сигурен, че всички локомотивци ще ни подкрепят дори и от вкъщи. Подготовката върви добре. За мача всички ще са в кондиция. При нас колективът и отборната работа са в основата и ще заложим основно на тях и утре".