Пловдивският тенисист Димитър Кузманов публикува силни думи за отбора от Купа Дейвис. Припомняме, че България загуби от силния отбор на Казахстан с играч от топ 30 - Александър Бублик с 1:3, но националите изиграха силни мачове срещу по-високо ранкираните тенисисти. 

Ето какво написа Мико:

Не знам от къде да започна.

Може би оттам, че този отбор заслужаваше този мач, може би оттам, че този отбор мина през много лични и професионални изпитания, може би оттам, че този отбор написа история, може би, че този отбор опроверга критиците, а може би трябва да започна оттам, че този отбор НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАДЕ!

Като лидер на този отбор, искам да изкажа огромна благодарност към моите съотборници, треньори, доктора и физиотерапевтите. На моето семейство и приятели.

Не на последно място към всички, които изпълниха до краен предел централния корт и не спряха да ни подкрепят! На всички деца, които дойдоха, вие осмисляте всичко!

В живота, както и в спорта падаш, ставаш и продължаваш, защото накрая побеждава само този, който никога не се отказва!

P.S много хора опитаха да заличат постигнатото, много хора не спряха да провокират и да злорадстват против нас, опитаха и да ни разединят, благодаря и на вас, защото тази ваша злоба ни сплоти още повече!