Лудогорец и Локомотив Пловдив излизат в по-специален мач тази нощ от 20.00 часа в Разград.  Шампионите ще бъдат водени от Едуард Ераносян, който донесе титлата на Локомотив Пловдив.

Новините в щаба на шампионите валяха през час в рамките на последната седмица. След като тимът загуби финала за Суперкупата на България срещу Черно море, Лудогорец направи транферен удар, като подписа с нападателя на румънския национален отбор Клаудио Кешеру.

Не отмина и денонощие, а от клуба обявиха, че се разделят с Бруно Рибейро. Едуард Ераносян, макар още да не е провъзгласен официално за старши треньор, пое юздите, като за четвърти път ще дебютира срещу Лкомотив Пд. Радослав Здравков, който подаде оставка през седмицата, остава в клуба засега.

От Лудгорец определено ще трябва да се реваншират на своите фенове, след като от началото на сезона сипят разочарование след разочарование. Локомотив Пловдив обаче няма да е лесен съперник, независимо от факта, че „черно-белите“ нямат суха мрежа от старта на шампионата.

За разлика от предишния мач срещу Литекс, сега в разширения състав на Локомотив Пд попадна халфът Дани Кики, който зае мястото на Айкут Янъков.

Според Христо Колев предстоящият двубой няма да бъде по-специален от факта, че начело на съперника е Едуард Ераносян, с когото дълго време са били съотборници като футболисти в Локомотив. При всички положения ще бъде интересно както на терена, така и край тъч линията.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg