Мачът все още не е обявен официално от страна на щаба на Антъни Джошуа и може и да не се състои, заяви Кубрат Пулев пред медиите във връзка със срещата за световната титла по бокс в тежка категория

Боксьорът заяви, че няма право да разкрива подробности относно предстоящия сблъсък с Антъни Джошуа. Преди броени дни самият Пулев обяви срещата, която трябва да се проведе на 12-и декември. Това обаче се е случило зад гърба на другата страна по договора, която е останала недоволна от действието на Кобрата. 

„Когато пуснах публикацията в своя Facebook в Англия и от Sky Sports „скочиха” за това, че съм обявил мача предварително. Това означава, че засега срещата все още не е обявена официално. Аз все пак си имам договор и затова сега нямам право да говоря нищо относно предстоящата среща. От Англия искали те да определят правилата и искаха от мен да изтрия поста си за мача. Не мога да заблуждавам хората, въпреки всичко, за да бъдем коректни те ме помолиха да няма коментари за мача, докато те не го обявят. Малко е сложно, но сякаш мачът не е обявен. Не е ясно дали ще го има. Знаете, че винаги съм точен, стремя се да казвам максимално истината. Имат право, нека го обявят”, заяви Пулев на официална пресконференция.

"През цялото време те настояваха да бъдат домакини. Господ затова е толкова велик. Така се завъртяха нещата, че домакинството няма да е фактор. Ако има публика, тя ще е много малко. Вярвам в собствените си сили. Аз съм достатъчно мотивиран. Вече сме в сериозна подготовка и очакваме да обяват "Мача на моя живот"..