Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев даде интервю пред Trafficnews.bg, в което говори за предстоящия мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа в битката за световната титла в профи бокса в тежка категория. Гоцев потвърди, че датата за битката ще бъде на 12 декември в английската столица Лондон в зала О2 Арена. 

"От самото начало на пандемията, когато мачът беше отложен имаше много тежки моменти. Преговори, които се състояха, но после не се осъществи казаното. Имахме различни дати. Последно мога да кажа, че този път имаме дата - 12 декември в английската столица Лондон. Срещата ще се състои в О2 Арена. Все още не е ясно дали ще има публика. Може би ще има 5000 зрители, надяваме се да бъде позволено и залата да бъде пълна."

"Кубрат никога не е излизал от форма. В момента е в активна подготовка, защото до мача остават по-малко от три месеца. В момента е на пълен режим на лагер с екип, който се грижи за него. Аз лично вярвам, че Кубрат е с по-добрата физика и психика. Джошуа е супер атлет удря много силно с двете ръце. Ние трябва да се пазим и да работим тактически за тази среща. Това е най-голямата и най-важна среща в кариерата на Кубрат Пулев. В една тежка година, каквото беше 2020-та искаме да направим подарък за всички българи и да донесем титлите в България.

"Хубавите неща понякога се случват бавно. Това е един много интересен мач. Имат физическите данни да се противопоставят един на друг. Ще има и голяма психологическа битка. Има история на тази битка вече три години. Това ще бъде спортното събитие на годината. Тежката категория винаги е била водеща в професионалния бокс. Знаете какви имена са ставали шампиони като Джак Демпси, Роки Марчиано, Мохамед Али, Джо Фрейзър, Джордж Форман, Майк Тайсън и много други."