Когато вложиш душата и сърцето си в това, което правиш – резултатът никога няма да те разочарова.  Очевидно това е направил и пловдивчанинът Спас Делчевски, когото познават всички фитнес маниаци под тепетата. Днес той и екипът му официално откриха една от най- модерните спортни зали в Пловдив -  Powerfit, превръщайки рождения ден на клуба в истински спортен празник на хора от различни възрасти.

В залата, която се намира зад сградата на завод „Чайка”, се събраха членовете на клуба,  като много от тях дойдоха с децата си. Гостуваха спортни клубове от Пловдив, София и Варна. Домакините се бяха постарали сериозно, осигурявайки занимания и забавления за всеки посетител.

След освещаването на залата, бе даден старт на първата с високо интензивна интервална тренировка (HIIT). Последваха демонстрации на кросфит,  малчуганите от Армейски спортен клуб  „Тракия” направиха демонстрация на таекуондо , децата от „Тракия- 93” се включиха в демонстрациите по свободна борба, гостите гледаха демонстрации по канго джъмп на момичетата от "NT Пловдив", а състезателите от клуб "Божилови бойни изкуства" представиха хватки от джудото.

Теренът пред залата също се превърна в спортна площадка и много от посетителите предпочетоха да тренират навън.

Игра между състезатели и публиката зарадва малки и големи. Според правилата на играта по знак на водещия участниците трябва да докосват различни части от тялото си, докато не чуят думата "конус", при което трябва да докоснат него. Който първи хване конуса печели.

И тъй като за подобни тренировки трябва енергия,  домакините се бяха погрижили на празника да няма гладни.  Блок маса, заледена с ягоди, банани, бисквити  и други здравословни закусни очакваше най- изморените. В „обедната почивка”  малцина се отказаха от здравословна порция телешко печено със свежи зеленчуци.   

За повече информация посетете РowerFit на адрес бул.6-ти Септември 237 (завод Чайка), както и във FaceBook и Inastgram: PowerFit Plovdiv.