Четирима от футболистите на "Ботев" не взеха пълноценно участие в тренировката на тима в четвъртък. Отделно от основната група по време на сутрешното занимание се подготвяха Цветелин Чунчуков, Наско Милев и Даниел Златков. Същото се отнася и Лъчезар Балтанов, който обаче остана във фитнеса, докато съотборниците му тренираха на един от терените на клубната база в Коматево.

Травмите на Чунчуков и Балтанов са от двубоя срещу "Лудогорец". 20-годишният нападател е с разтежение и към момента е под въпрос за гостуването в Ловеч. По-лека е контузията на Лъчо Балтанов, който също има проблем в бедрения мускул, но шансовете му да се възстанови и да бъде на линия за мача в понеделник са добри.

С мускулен проблем е и Дани Златков, като според медицинския щаб състоянието на централния бранител не изглежда тревожно и в близките дни се очаква той да се завърне в основната група. Същото важи и за младока Наско Милев, който е с болки в гърба.

Всички останали в лагера на "канарчетата" са в добро здравословно състояние и се готвят пълноценно за срещата с "Литекс" от 29-ия кръг в шампионата. "Жълто-черните" пътуват за Ловеч в неделя, като дотогава момчетата на Петър Пенчев имат по едно занимание на ден на базата в Коматево.

TrafficNews.bg