Вижте какво заявиха старши-треньора на Марица Борислав Крачанов и капитанката Ивелина Монова след мача с руския Динамо – Ак Барс (Казан).

„Има за какво да съжаляваме. Искахме да покажем доста по-добър волейбол днес. След като анализираме нашата игра ще си извадим и позитивите от тази среща. Ние знаехме, че те дойдоха да спечелят чиста победа. Това, че влязоха доста агресивно може би ни свари неподготвени. Искаше ни се да постигнем една идея повече от това, което показахме. Най-много съжаляваме за двата мача с Безие (Безие). Може би ако мачът ни с тях във Франция не беше първият ни в Шампионска лига щяхме да излезем с по-добър резултат, но това остава в миналото. Във всяка една състезателка беше изключително положително да участваме в Шампионска лига. Отделно и за нашия щаб, който е млад, това беше голям опит. Има израстване като колектив и като отговорности“, заяви старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов след мача от Шампионска лига срещу руския Динамо – Ак Барс (Казан).

„Труден мач. Жалко е, че завършихме по този начин тазгодишното ни представяне в Шампионската лига. Искахме да представим едно по-добро лице и една по-добра игра, но не можахме да се противопоставим. Извинявам се на публиката, която очакваше спектакъл, а ние не успяхме да им го поднесем. Не исках и не очаквах такъв завършек на Шампионска лига. Младите ни състезателки могат само да учат от такива мачове и да играят срещу такива състезателки“, заяви капитанката на Марица (Пловдив) Ивелина Монова след мача с Динамо – Ак Барс (Казан).