Старши треньорът на Интер Антонио Конте е известен със своята педантичност по отношение на подготовката на футболистите. Бившият наставник на Италия и Челси изпипва всеки детайл, за да направи играчите по-ефективни на терена. Той е дал странни инструкции на футболистите по отношение на секса със съпругите и приятелките им. Конте е заповядал по време на сезона сексуалният акт да е максимално краткотраен и мъжът да бъде отдолу, за да полага по-малко усилия в креватните упражнения, за да пази сили за битките по терените.

Ефектът на секса върху спортните постижения отдавна е тема на учените. Класическата теория гласи, че пълното въздържание засилва агресията, което води до по-добри резултати в състезанията. Други смятат, че сексът намалява нивата на стреса и спомага за по-добро представяне. През 2017 година легендарният боксьор Майк Тайсън призна, че на времето 5 години се е въздържал от ласки, за да достигне топ форма. Лари Холмс бе посъветвал Антъни Джошуа да не прави нищо в продължение на седмица преди боксов мач. Шампионката в бойните изкуства Ронда Роузи обаче признава, че преди битки прави колкото може повече секс. Боксовата легенда Мохамед Али избягвал креватни изпълнения в продължение на 6 седмици преди всеки мач.

Спорен е въпросът и във футбола. На световното през 2010 година селекционерът на Англия Фабио Капело забрани секса на футболистите, за да запазят енергията си за мачовете. Трите лъва обаче отпаднаха още в груповата фаза. На световното през 2014 година мексиканците също се въздържаха, но отпаднаха още в осминафиналите. В същото време се носят легенди за секса по време на олимпийски игри. На олимпиадата в Рио, например са били употребени 460 000 презерватива.

Звездата на Интер Лаутаро Мартинес трябва да се наслаждава на прекрасната Агустина възможно най-кратко и да бъде все отдолу