Първия кръг на Бундеслига ни предложи няколко много интригуващи мача, дъжд от попадения и интересни развръзки. Сега е време да разгледаме какво ще ни е подготвил 2-рия кръг от надпреварата. Програмата започна още в петък вечер, когато от 21:30 Херта е домакин на Айнтрахт Франкфурт.  Съботния ден по традиция ще зарадва феновете с цели шест двубоя. От 16:30 българско време започват мачовете: Борусия Мьонхенгладбах – Унион Берлин, Байер Леверкузен – РБ Лайпциг, Майнц 05 – Щутгарт, Аугсбург – Борусия Дортмунд, Арминия Билефелд – Кьолн, а за 19:30 е оставено дербито между Шалке 04 – Вердер Бремен.

За неделя са оставени два мача. Ранния следобед (от 16:30) ще противопостави отборите на Хофенхайм и Байерн Мюнхен, а кръга завършва с мач между Фрайбург и Волфсбург от 19:00. Ето какви са прогнозите и преценете за кого може да използвате вашия palms bet bonus код, ако имате такъв наличен. 

Борусия Мьонхенгладбах – Унион Берлин

„Черните кончета“ започнаха с разочароваща загуба като гост на Борусия Дортмунд. Берлинчани също стартираха сезона със загуба 1:3 от Аугсбург.

Ние от 7sport забелязахме интересна тенденция в последните мачове на Гладбах. 3 или повече попадения са реализирани в последните 6 мача на Борусия Мьонхенгладбах. 3 или повече гола са отбелязани в последните 6 домакински мача на „черните кончета“. От Палмс бет предлагат коефициент от 1.65 за над 2,5 гола във срещата.

Байер Леверкузен – РБ Лайпциг

Леверкузен стартира сезона с убедителен успех над Айнтрахт Нордерстедт за Купата, а след това завърши наравно в гостуването си на Волфсбург.

Само 40 дни след като играха полуфинал в Шампионската лига Лайпциг победи Нюрнберг в мач за Купата на Германия, а в първия шампионатен кръг срази Майнц 05 с 3:1.

През миналия сезон двата отбора завършиха на 5-та и 6-та позиция, като бяха разделени само от две точки в крайното подреждане. Футболните прогнози на 7Sport са, че Гладбах е по-качествения състав и ще спечели срещата. От Палмс бет коефициент от 1.52 за победа на „черните кончета“.

Аугсбург – Борусия Дортмунд

И двата отбора имат само победи от старта на новия сезон (по една в шампионата и една за Купата). Не виждаме смисъл да се аргументираме защо Дортмунд е много по-качествения състав и ще спечели срещата. 2-ката е оценена с 1.48 коефициент от Палмс бет, а мача изглежда много подходящ за залози тип права колонка.

Шалке 04 – Вердер Бремен

Двата тима записаха победи в първия кръг за Купата, но за първенство записаха катастрофални резултати. „Кралско-сините“ бяха разбити с 8:0 от Байерн Мюнхен, а Вердер загуби с 1:4 от Херта Берлин. И двата отбора ще предпочетат да не допускат нова загуба и ще бъдат далеч по-внимателни в този мач. Това ни кара да мислим, че няма да видим много попадения на „Велтинс Арена“ в Гелзенкирхен. От Палмс бет дават коефициент от 2.05 за под 2,5 гола в срещата.

Хофенхайм – Байерн Мюнхен

  1. 23 поредни победи натрупа Байерн във всички турнири. За последно РБ Лайпцих изкопчи точка от баварците през месец февруари. 32 са поредните официални мачове без загуба за отбора на Ханзи Флик. Ако искаме да проследим последната им загуба ще трябва да се върнем до миналата година, когато на 7-ми декември, те паднаха в гостуването си срещу Борусия Мьонхенгладбах. Едва ли някой може да прогнозира нещо различно от победа за Байерн, а ние смятаме, че коефициентът на Палмс бет за 2-ка от 1.23 е много щедър и си заслужава да се използва.