Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не губи присъщия си оптимизъм и след жребия за третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите, който отреди ФК Копенхаген като потенциален съперник на тима в тази фаза. Датчаните са сочени като абсолютен фаворит в двубоя с беларуския Торпедо (Жодно). Така при положение, че "Смърфовете" изпълнят целта си и отстранят Словачко, най-вероятно ще срещнат този тим.

"Мен не ме стресна Тотнъм, сега какво искате да ви кажа?! Очаквах още по-силен съперник. Срещу най-добрите играем най-силно. Имаме си цел и ще видите, че ще я изпълним. Искам всички в клуба да си вярват и да подходят със самочувствие към мачовете в този турнир. В Европа е истината. Там се вижда най-добре кой колко струва. Още не съм виждал някой да има футболисти с четири крака. Всички са хора. Всеки си има своите слабости", категоричен беше Крушарски пред "Мач Телеграф".

В същото време стана ясно, че феновете на Локо искат среща с Крушарски, на която той да ги запознае с новите си партньори. Тя е трябвало да се състои вчера, но пътуване на бизнесмена до Молдова е отложило сбирката. Най-вероятно тя ще се състои днес в Пловдив. Както е известно, на Общото събрание на акционерите в клуба миналия четвъртък бе взето решение за освобождаването на досегашния Управителен съвет и бе избран нов. В него Христо Крушарски е представляван от своя племенник, който носи същото име и фамилия. Новите имена са на собственика на една от най-големите колекторски фирми “С. Г. Груп” Здравко Иванов и неговия партньор Лауринас Розгис. Литовецът и Крушарски-младши вече са изпълнителни директори и подписват заедно договорите от името на клуба с новите попълнения.