Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски сподели пред Sportal.bg какво е бъдещето на стадиона в парк "Лаута" и дали пандемията ще отложи по някакъв начин старта на строежа му.

За стадионите сме говорили с кмета и Георги Самуилов. Разбрали сме се, че ще има пълна прозрачност и с тези пари ще направим много повече, отколкото се очаква. Аз съм платил проекта на Общината. Проектите на двете трибуни вече излязоха. Третата ще излезе до средата на май. С тези 12 милиона трите трибуни са готови. Стадион Локомотив ще стане бижу, което Пловдив заслужава. Сегашната ситуация не променя плановете. Даже ще се активизираме до месец да започнем базата на юношите, която е лично финансирана от мен. По моите сметки и при добра организация до края на тази година може да се види голяма част от бижуто - 90%, каза Крушарски.

Човек №1 в Локомотив обяви, че няма да подкрепи Емо Костадинов или друг бивш футболист за шеф на БФС. Костадинов бе убеждаваше да искаме пари от държавата, защото сме търговски дружества. Според мен конгресът трябва да се отложи с една година. За мен футболния съюз трябва да го оглавява човек - бизнесмен, а не футболен човек. Боби беше научил нещо от Иван Вуцов, Иван Слаков и Мишо Касабов. Ако някой иска да стане ръководител, да беше седнал до Мишо и да каже: "Мишо, искам да пътувам с теб по чужбина и да видя какво правиш". Ще бъде жалко, ако някой не открадне занаята му. Мисля, че Боби няма да откаже, ако отиде човек и го попита. Предполагам, че Боби няма да се върне никога. Фенове седнаха и направиха този сценарий. Това дойде от някого, който не харесва Боби. Ние сме царе на интригата, каза още босът на Локо.