Бившият играч на Тотнъм и най-успешен български футболист в последните 20 години Димитър Бербатов коментира какво очаква от мача между "шпорите" и Локомотив в Лига Европа пред официалния сайт на лондончани.

"Локомотив Пловдив е добър отбор за българските футболни стандарти. Те спечелиха за втора поредна година Купата на България, което показва, че са постоянни. Имат млади и опитни играчи и много добър треньор. Няма как да има сравнение между българското и английското първенство. Локомотив ще бъде аутсайдер в срещата, но никога не подценявайте аутсайдерите, защото знаете какво може да ви се случи."

"Българските клубове се опитват да показват своите възможности, когато играят в евротурнирите. Това ще е страхотен шанс за играчите на Локомотив да покажат своите качества и може този мач да промени кариерите им. Определено може да се очаква сериозна съпротива от Локомотив. Много е жалко, че няма да има фенове на стадиона. Това би било уникално преживяване за всички български фенове, които можеха да са на стадиона. Локомотив няма какво да губи, може само да излезе, да се наслади на момента, да рискува и да играе своя си игра. Ще видим какво ще стане довечера."