Старши треньорът на Локомотив Бруно Акрапович разкри в интервю пред Канал 3, че мениджърът на Тотнъм Бруно Акрапович си е харесал двама играчи на тима. Става въпрос за Лукас Салинас и Момчил Цветанов, а играчите на "шпорите" са подарили екипи на футболистите на Локомотив. 

"Четох един коментар, че съм „пичага, който кара астричка“. Аз съм нормален, аз искам да съм човек от народа и да си говоря с хората. Някой ме заговаря, сядаме и пием кафе, без да го познавам. Ако трябва да имам прякор, нека е Нормалния".

"Шапки долу за Моуриньо и времето, което ни отдели. Помогна с това наши играчи да получат екипи на Тотнъм. Интересно е, че футболисти на „шпорите“ също искаха фланелки на Локо Пловдив. Моуриньо остана впечатлен от Чико Цветанов и Лукас Салинас, харесаха му. Направи голям комплимент за отбора ми".

"Трябва да се показват добрите примери. Феновете на Локо почистиха улиците след мача срещу Тотнъм. Такива позитивни неща трябва да стават известни. Всеки може да има полза от това. Защото така и фенове на други отбори могат да вземат пример. В България има футболна традиция. Хората се опитват да я запазят, те са горди с традицията си и я пазят".

"Цял сезон играеш, за да стигнеш евротурнирите и знаеш какво ти предстои. Ако бях аз, нямаше да искам отлагане. На мен ми е интересно как ще се справя със ситуацията".