Старши треньорът на Локо Бруно Акрапович бе доволен от равенството с ЦСКА, въпреки пропусната победа. Бързо вкарахме гол след хубава акция. След това се опитвахме да задържим резултата, което беше грешка. След почивката имахме само едно положение. Основната ни цел бе да сме на второ място в редовния сезон и я постигнахме. Ако бяхме доиграли мача с 11 души смятам, че щяхме да удържим победата.

Мисля, че успяхме да ограничим червените в атака и те опитваха доста далечни удари именно по тази причина. Момчетата се представиха страхотно след тежкия мач с Левски, доволен съм. Славия, с който ще играем в другия мач, е много добър и сработен отбор с добри нападатели като Чунчуков и Галин Иванов, но смятам, че можем да вземем трите точки, завърши Акрапович.

Тежко гостване, мисля, че ЦСКА изигра един от най-добрите си мачове. През голяма част от мача се бранехме, след почивката се коригирахме, но изгонването на Петрович промени нещата, защото на Армията е трудно с човек по-малко. Спечелихме точката с много раздаване и характер, каза капитанът на Локо Митко Илиев.