Лично Васил Божков се очаква да се срещне с феновете на Левски. Бизнесменът, чийто Холдинг от една година ръководи "сините", ще се види с привържениците на стадион "Георги Аспарухов". Божков е гарантирал присъствието си на част от лидерите на агитката. Той вчера вече е имал среща с един от тях, а на друг е звънял по телефона, пише Sportal.bg. 

Самите представители на Националния клуб на привържениците на Левски обявиха с изненада желанието за внезапна среща на ръководството с тях, след като то отбягваше среща с тях от месец август миналата година. Утре ще се обсъжда бъдещето на Левски. Ако Васил Божков не се яви на срещата, феновете ще бойкотират събитието, тъй като не искат да говорят с никой друг от ръководните фактори.
 
Сред пристигналите фенове за срещата бяха бившият вицепремиер на България Евгени Бакърджиев, бившият председател на "Тръст Синя България" Васил Колев, Владимир Владимиров-Гугутката, председателят на НКП Степан Хиндлиян, лидерът на Сектор Б - Любомир Костадинов-Младежа и др.