Организираните привърженици на Левски от фракцията "Ултрас Левски" излязоха с призив към всички "сини" фенове, които все още не са си закупили абонаментни карти. Идеята е колкото се може повече запалянковци да подпомогнат финансово клуба.

Ето какво написаха в страницата си във Фейсбук:

Левскари, преди да преминем по същество искаме да ви запознаем с няколко факта към настоящия момент, ако по някаква причина сте ги пропуснали.
 
В последните повече от 6 месеца бюджетът на Левски бе съкратен почти двойно и вече е под милион на месец, като около 1/3 от него отива за погасяване на предишни и настоящи задължения към НАП. По това отношение Левски е напълно изряден и покрива стриктно своите ангажименти. 2020 година е изчистена като останалите задължения могат да бъдат начислени към графа "символични". На пръв поглед всичко това звучи добре, но съвсем не е така, защото все още в Левски няма достатъчно стабилен генерален спонсор, няма и достатъчно на брой по-малки спомагатели, които да гарантират финансовата независимост на любимия ни отбор. В този момент за пореден път изниква ролята на нас, феновете, които не трябва да спираме да помагаме с всички възможни средства.
 
Именно заради това приканваме всички фенове, които нямат абонаментна карта, да си закупят такава за полусезона. Приканваме всички фенове, които не са станали членове на Левски, да си закупят членска карта. Призоваваме всички за "Пълен стадион за 3-ти март"! Нека максимален брой хора закупим виртуални билети, нека агитираме приятели и нека използваме полезните страни на социалните мрежи, а именно масово споделяне на публикации, сторита, тагване и тн…
 
Гледайки какво става в оранжевата циркова трупа за пореден път, благодарим, че сме от Левски и само от Левски и апелираме така настървените срещу нашия отбор журналисти да попитат какви са задълженията на артистичното сформирование, защото слуховете говорят за баснословни суми…
 
По актуалната тема, свързана с нов стадион, можем да кажем, че модерно и ново съоръжение е нещо, за което всички ние се надяваме горещо, но докато няма нещо черно на бяло, всички приказки са напълно излишни.
 
Пожелаваме успех на футболистите на Левски и им припомняме, че независимо в какви времена се намираме, защитават цветовете на клуб с традиции, история и памет, в какъвто може и никога друг път да не играят.
 
Уважаеми фенове, нека го направим за пореден път!
Само Левски!