Босът на Левски Наско Сираков обмисля да вземе революционно решение за клуба. Вълка може да направи така, че феновете да избират президента на "сините" заедно с неговия екип по подобие на Байерн и Реал (Мадрид). 

Сираков имал съмнение дали това е възможно юридически. Това написа бившия председател на тръст "Синя България" Васил Колев. Той е имал среща с настоящия собственик на "сините", предаде topsport.bg. 

"Сираков ще направи консултации и другата седмица ще каже дали ще стане и кога. 

Създава се сдружение. В него членове са клубните членове (освободени от членски внос), взели карта (ако искат, защото е формален акт), и такива, които станат членове. Сдружението придобива 50%+1 от акциите на клуба. То избира свой председател и Управителен съвет, който процедурно се явява и управляващ екип на клуба.

Формално това слага край на всякакви претенции от всеки. Ако някой иска - събира мнозинство и сменя/кандидатира се, управлява, отчита се и т.н. Според моето мнение е необходимо Сираков да джироса 40%+1 от дяловете си и е логично тръстът да джироса на сдружението своите 10%, защото ще е изпълнил чрез това сдружение целта си за структурата на "Левски", така че няма нужда да притежава акции.

Като цяло от присъствалите от ръководството не чух някакви възражения, напротив - имаше мнения, включително на Павел Колев, в подкрепа на структурна реформа. Самият Сираков потвърди, че това му е целта от първия ден, в който е получил акциите", написа Васил Колев.