Левски се разбра с халфа Борислав Цонев, твърди "Тема Спорт". Днес или утре юношата на "сините" трябва да се присъедини към тима. 25-годишният халф е свободен агент, след като предишният му клуб Интер (Запрешич) изпадна от хърватския елит.

Боби е едно от имената, които Георги Тодоров държи да има в състава. Това ще бъде втори негов престой на "Герена". Полузащитникът дебютира със синята фланелка на 27 май 2011 година при домакинската победа с 3:0 над Монтана. Цонев остана на "Герена" до края на сезон 2016/17, след който си тръгна като свободен агент. За Левски изигра общо 42 мача, в които вкара 5 гола.

След това Цонев продължи кариерата си в Берое, където остана 2,5 години. За заралии записа 69 шампионатни двубоя, като в тях реализира 13 попадения. В началото на 2019-а бе продаден на Интер (Запрешич). В хърватското първенство полузащитникът бе на терена 46 пъти, с 8 попадения.

Същевременно стана ясно, че Левски може да осъществи изненадващ трансфер. Треньорът Георги Тодоров е харесал предложен му френски централен защитник. Не е изключено той да се присъедини към тима в близките дни.