Топката е изцяло в полето на Борисов. Божков направи това, което се изкаше от него, макар и по крайно провокативен начин. Това заяви пред журналисти Сашо Диков пред стадион "Георги Аспарухов". Там той ще предаде акциите на Левски на изпълнителния директор Павел Колев. След като премиерът Бойко Борисов отказа да ти приеме, Диков получил СМС от Божков с молба да занесе акциите на Герена, а "там да се оправят".

"Не виждам защо Бойко Борисов се кри днес, най-нормалното бе да ме приеме, после да прехвърли акциите на другиго", коментира Диков. Той получил уверение от страна на Колев, че ще съхрани ценните книжа, докато казусът бъде разрешен. Оттук нататък той е чисто юридически, коментира спортният журналист. Междувременно стана ясно, че Тити Папазов отново е заявил желанието си да притежава акциите на клуба.

Още веднъж той заяви, че с действията си е целял единствено да помогне за спасяването на клуба. 

"С този акт Божков изпълнява волята на Борисов и Кралев да се смени собствеността. Прехвърли ги на човека, който според него е отговорен за състоянието на клуба. Вчера съм имал един единствен кратък разговор с Божков, в който ме помоли да предам акциите на новия мажоритарен собственик Бойко Методиев Борисов. Търсих го няколко пъти да интервю, докато е в Дубай, не ми отговори. Не съм го чувал от години", заяви Диков.

При така създалата се ситуация, ако клубът не бъде спасен, вината ще е единствено на Борисов, заключи той.