Наставникът на България Илиан Илиев даде пресконференция в Баку, където утре "лъвовете" ще се изправят срещу Танзания в среща от новия мини турнир на ФИФА - FIFA World Series.

"Слава богу всички футболисти са здрави, с изключение на отпадналите принудително по-рано. Гледахме мачове на Танзания, не са широко известни на публиката в Европа, запознахме се с тях. За тях това е възможност да се покажат, повечето очакват трансфер в Европа.

След този мач връщат част от играчите им в отборите, ще подходим сериозно, няма да бягаме много като състав от последните два мача, трябва да покажем по-добро лице, независимо, че не е така добре познат отбора.

Казах вече, няма да бягаме от първите два мача като състав, това не означава, че по време на мача няма да правим промени. Според системата на отбора сме запознати как можем да реагираме при всяка ситуация. Ако оставиш да играеш, може да ти причинят проблеми - всеки отбор.

Всеки и пет минути да получи, трябва да помогне в тази трудна ситуация за националния отбор. Въпросът за мотивацията въобще не трябва да стои на дневен ред. Африканците играят повече на инстинкт, не са подредени така добре като европейските отбори, но не трябва да разчитаме на това. Важно е да излезем да покажем добра игра и да победим", каза Илиан Илиев.