Старши треньорът на Ботев Желко Петрович изрази разочарованието си от загубата и заяви, че отборът му не е трябвало да губи този мач. Той отказа да коментира в детайли темата с детектора на лъжата, през който минаха футболистите и треньорите в Ботев.

Не заслужавахме да паднем. През първото полувреме играхме по-добре от съперника и свършихме работата си – срещу един отбор, който е претендент за титлата. Тогава трябваше да поведем. Загубихме без ЦСКА да е създал много шансове. Те вдигнаха оборотите през втората част. На почивката си говорихме, че трябва да държим топката и да не позволяваме на съперника да ни притиска. Загубихме топката в собствената ни половина и оттам дойде голът. Разочарован съм, защото не трябваше да загубим този мач, коментира Желко Петрович.

Тодор Неделев е играч, който може да произведе гол от всяка една ситуация, но днес не можа да го направи, както и целия отбор. Детекторът на лъжата? Аз съм тук, за да бъда треньор и да водя тренировки. Чух че има детектор, но не знам подробности. Не зная защо е бил този детектор. Този въпрос трябва да го зададете на ръководството. Лично аз не съм минавал на детектора. Не знам защо играчите са били подложени на него. Тази тема не е в моя обсег, допълни той.