Няма сериозно пострадали фенове на Левски след снощното меле между двете фракции. Мачът снощи бе прекъснат в 10-тата минута заради боя, а полицията изкара едната от фенска група, замесена в мелето. Няма пострадали и полицаи, но са потрошени седалки и заграждения в сектора. Щетите тепърва ще се изчисляват.

Задържани са 42-ма души. Те ще бъдат съдени по бързо производство най-вероятно още днес.
Сбиването е между представители на две фракции от фенската маса на "Левски". От около две години се развива конфликтът между т.нар. "Ултрас Левски" и "София Запад".

"Това, което се случи на стадиона, е една провокация. Членовете на "Ултрас Левски" всички са задържани, без да се задържи нито един от така известната "София Запад" групировка. Това е конфликт в "Левски" от дълги години. В СДВР са получени сигнали, че ще има размирици на стадиона - защо не е взета превантивна мярка? Да питам за "Ботев" (Пловдив) като организатори на спортното събитие. Миналата година ние седяхме в отделен сектор, а "София Запад" - в друг сектор. Отношенията не са се подобрили, защо този път са ни сложили в един сектор?",заяви пред БНТ адвокат Йордан Топалов, който е член на "Ултрас Левски".

Феновете на Левски се сбиха помежду си на мача с БотевПолицията се намеси и влезе в сектора на гости