Сериозно наддаване върви в Турция за непокорния голмайстор на Ботев (Пд) Антоан Бароан. Както е известно, медиите в югоизточната ни съседка обявиха, че интерес към него има от страна на Трабзонспор. Черноморците могат да картотекират само играч под 24 години, който да подсили атаката на тима. Французинът отговарял на тези изисквания.

Трабзонспор, който 7 пъти е ставал шампион на Турция, не е единственият кандидат за подписа на Бароан, който в момента се намира в немилост. Адана Демирспор и Истанбул Башакшехир също му били хвърлили око и смятат да участват в наддаването за подписа му, твърди в днешния си брой "Мач Телеграф". Така Ботев ще може да му вземе доста добри пари.

Антоан Бароан ядоса ръководството, след като отказа да бъде продаден на египетския Ал Ахли. И именно това е причината да бъде пратен да тренира с втория отбор на “канарчетата". Египтяните обаче още не са загубили вяра, че могат да го вземат в редиците си. Бароан е сред осемте нападатели, с които ръководството води разговори. Твърди се, че от Ботев са поискали за него 2 млн. евро.