Покрай информациите за интерес на Левски към някои от най-добрите футболисти в Първа лига вече изпплуват и конкретни имена. Близки до треньора на "сините" Славиша Стоянович разкриха, че сред тези, които са му направили най-силно впечатление, е защитникът на днешния съперник Берое Иван Бандаловски. Роденият в Сърбия специалист е оценил национала като изключителен биткаджия, а възможността да играе с успех и като десен бек, и като централен защитник, в момента го правят идеален за зимно попълнение на "Герена", пише "Меридиан Мач".

 В същото време от Левски са готови да влязат в битка с Лудогорец за подписа на Серкан Юсеин от Ботев (Пловдив). От "Герена" още през лятото правеха сондажи за привличането на халфа, а сега са готови да пратят писмена оферта на "жълто-черните" за бившия младежки национал, който е сред любимците на треньора на "орлите" и доскорошен селекционер на тима ни до 21 години Антони Здравков.

"Не виждам защо темата със Серкан трябва да се преекспонира. Имаме 3-4 оферти за него, но няма как да разкривам имената на клубовете, с които контактуваме. Ясно е, че едното предложение е от Ботев, който иска да го задържи. Той няма договор с Лудогорец. Друго няма какво да ви кажа", коментира агентът на футболиста Милен Георгиев.

От Ботев също потвърждават единствено за своето предложение към 23-годишния талантлив играч.