На официална пресконференция беше анонсиран новият договор на Тодор Неделев с Ботев той е за 2 + 1 години. На брифинга присъстваха Тодор Неделев, треньорът Азрудин Валентич и изпълнителния директор Даниел Серехидо. 

Новият договор на Тодор Неделев беше презентиран чрез голямо пано, на което пишеш 2024г. - срокът на новия тригодишен договор на Неделев. 

"Щастлив съм, че подписах този дългоочакван договор. Той е за 2 + 1 години. Надявам се да възвърна формата си и да помагам на клуба. Щом са минали 10 години и аз съм в Ботев всички трябва да разберат, че това е моят отбор на сърцето. Надявам се да продължавам да радвам публиката на Ботев. На този етап нямаше предложения към мен, заради контузията. Точно в този момент моята цел беше да се възстановя. Решението е на доктора и рехабилитаторите на отбора. Започнах пълноценни тренировки, но ще ми трябва още известно време, за да започна да играя", заяви Неделев. 

"Знаете колко важен е Тошко Неделев за нас. Тази контузия, която получи беше шок за нас. Радвам се, че мога да разполагам с такъв футболист и той скоро ще се завърне в игра за нас. Искам да благодаря на нашите кондиционни треньори, които му помогнаха да се възстанови и особено на Тодор Георгиев", заяви Азрудин Валентич за Неделев.

"Пирин имат много добър отбор. Ние ги проучихме добре. Обикновено новаците от Втора лига играят доста добре в първите си мачове. Ние трябва да се отнесем сериозно към двубоя. Трябва да играем нашата игра. Определено ще е тежък мач, защото е първи мач за новия сезон. Зарядът ще бъде много висок, времето ще е доста топло. Имаме изключително добър отбор. Направихме добра подготовка и очаква добър сезон. Нашата цел е да бъдем в първата шестица", каза Валентич за първия мач с Пирин и очакванията за новия сезон. 

"Направихме много добър лагер в Турция. Този лагер ни помогна да сплотим колектива. Останах доволен от контролите с Турция. Аз съм много доволен от цялата подготовка", заяви Валентич за подготовката на Ботев. 

"Може би ни трябва още един играч, но не е толкова важно дали ще успеем да го привлечем. С привличането на централния защитник, който ще бъде представен утре може да завършим селекцията", заяви Валентич за селекцията. 

След края на представянето Неделев се снима с феновете на тима.