Обърнахме мача с воля, характер и дисциплина, заяви старши треньорът на Ботев Николай Киров след победата с 2:1 срещу Ботев. На почивката казах на играчите да не прибързват в атаките, да ги изграждат по-търпеливо. Досега това ни бе слабост - когато получим гол, започваме да бързаме. До попадението на Левски контролирахме срещата, но всеки допуска грешки. След това владеехме повече топката и имаше резултат, каза още Киров.

Той заяви, че няма информация за интерес на китайски клубове към Неделев и Виана и отрече Ботев да има такъв към бившия си защитник Даниел Златков. Търсим централен бранител, тъй като с напускането на Виктор Генев конкуренцията на този пост отслабна, но сега можем да вземе само свободен агент, каза Киров. Той допълни, че оставките на Общото събрание на Сдружението не са повлияли на тима, тъй като това е структура, която няма пряка връзка с представянето на отбора.

Трите ни домакински загуби ни стимулираха за победата срещу Левски, както и пълния стадион. Радвам се, че успяхме. На този етап не мисля за трансфери, искам да играя за Ботев и да вдигам нивото си, каза Играчът на мача Тодор Неделев.