Кампанията за събирането на средства за спасението на Ботев Пловдив набира сила. От Клуба на привържаниците се похвалиха, че са минали границата от 300 хил. лева. Общата сума, нужна за закупуването на дълга от „Рент Мениджмънт” е 565 000 лева.

Ето какво гласи и публикацията в страницата на Клуба на привържаниците :

„Ексклузивно! Преминахме 300 000лв! Поредно доказателство за могъществото на жълто-черната общественост!

Кампанията за набиране на средства напредва с изключително впечатляващи темпове! Ако не си дарил-направи го, помогни на Ботев Пловдив, бъди важна част от историята на клуба си! Новата страница я пишем НИЕ!

Можете да се включите в кампанията като дарите по някой следните начини:
1. Към банковата сметка на клуба- BG69TEXI95451004334101
BIC/SWIFT: TEXIBGSF
2. На платформата Хелпкарма-
https://bg.helpkarma.com/campai…/da-jivee-botev-plovdiv-2540
3. Чрез закупуване на виртуален билет от Евентим- https://www.eventim.bg/…/virtualen-bilet-d…/performance.html
4. Чрез закупуване на тениска, специално изработена за кампанията (може да бъде открита в магазина на КПБП и в Коматево).
5. За юридически лица- чрез закупуване на място за фирмен банер в сайта на клуба. Виж повече на: https://565.botevplovdiv.org/
6. Посредством участие на онлайн търга за артикули- https://m.facebook.com/Онлайн-търг-Да-живее-Ботев-Пловдив-102627864959060
7. Използвайки кутиите за дарение в магазина на базата в Коматево, както и в на КПБП на ул. "Нестор Иванов" 1. Кутии за дарение са налични и на домакинските мачове на Ботев Пловдив.”