Служител на реда е помогнал на най-големия фен на Ботев - 10-годишния Християн Шишманов, да гледа мача на жълто-черните срещу Славия на стадиона в Овча купел в неделя. За доброто дело ни иформира майката на Християн - Мануела Манова, която пожела да изкаже огромните си благодарности на въпросния полицай.

Християн страда от детска церебрална парализа, с която е диагностициран от най-ранна възраст. Той е правнук на футболната легенда на отбора Георги Чакъров - капитан и треньор на жълто-черните от 1956 - 1965 година с 221 мача в "А" група. На 8-ми март дядото на Християн го завел на поредния мач /двамата не пропускат дори гостувания на любимците си, винаги, когато е възможно/. В часовете преди двубоя на Овча купел обаче се излял проливен дъжд, а дядото спрял автомобила сравнително далеч от стадиона и взел малкия на ръце. Тогава полицаят ги видял, качил ги в патрулката и ги откарал, без дори да знае за болестта на Християн. Искам да споделя това добро дело. Не знаем името на този слуител на реда, но му благодарим. Голям човек!, сподели пред медията ни майката Мануела.

Иначе, благодарение на всички усилия, положени през годините от близките на Християн и не на последно място - от ПФК Ботев, той вече е значително по-добре, придвижва се сам и редовно и пълноценно посещава училище. И, разбира се, продължава да подкрепя любимия си отбор.