Георги Самуилов: Работим за завършването на Колежа, но само по правилен и законен начин

С всяването на изкуствено напрежение се цели единствено да бъде разрушено постигнатото досега, каза собственикът на Ботев

Пловдив
29.11.2019 10:25 1745 4
Георги Самуилов: Работим за завършването на Колежа, но само по правилен и законен начин

Президентът на Ботев Пловдив излезе с обръщение в официалния сайта на клуба. Георги Саумилов заяви, че не е спирал да работи за бъдещето на клуба, но с прокарването на напрежение се цели да се разруши всичко постигнато.

Ето и цялото обръщение:

През изминалите дни в публичното пространство ръководството на клуба в мое лице е обект на несправедливи атаки и остри критики. Поставя се под въпрос ангажираността ми с каузата ПФК „Ботев Пловдив“ от тези, благодарение на които най-старият футболен клуб в България беше докаран почти до колапс.

За мен първостепенна задача продължава да бъде запазването на положителната атмосфера в клуба, изграждането на силна екипност и заздравяване на колектива. Това е дълъг процес, който изисква търпение, а видимите резултати идват след време.

Заедно с членовете на ръководството продължаваме да работим за завършването на строежа на клубния стадион, но това може да стане само по правилен и законен начин. Няма място за компромиси, когато става въпрос за дома на ПФК „Ботев Пловдив“.

С всяването на изкуствено напрежение и прокарването на изфабрикувани внушения се цели единствено да бъде разрушено постигнатото досега. В противен случай ще преосмисля моите действия!

Вярвам във вашата мъдрост и разум!

С уважение, Георги Самуилов

 

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
4 Коментара
Сортирай по
коментар

Цирк Буш 10:28, 29.11.2019

Тоя клоун не да дава изявления и декларации, ами да започва ремонта още днес, че ще пати. Всяка минута, в която се мота и философства мястото му в Ботев изстива.

Oтговора0
коментар

Хъ 11:05, 29.11.2019

Комуняга , само лъжи от теб , а сега и заплахи , вместо да направиш така че да те запомни цял град, караш да те намрази половинта.

Oтговора0
коментар

мъдрост и разум 12:50, 29.11.2019

Отде, бе, това са запалянковци. Гледайте да не се юрнат, че лошо за всички. А къде е Бареков?

Oтговора0
коментар

фен 19:48, 29.11.2019

Как не те е срам бе раковски селяк? Атмосфера в клуба винаги е имало и ще има, това което няма е стадион. Ние историята си я знаем и не ни плаши, а помисли какъв си щом излизаш и обещаваш,а не изпълняваш. Ще ти помогна , нарича се селски лъжец.

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина