Старши треньорът на Ботев Ферарио Спасов призна след равенството 1:1 с Черно море, че отборът не разполага с нужния потенциал за първата шестица.

Допуснахме гол от единствената атака на Черно море. И двата отбора имаха равни шансове. Второто полувреме го изиграхме по по-добър начин, но късата резервна скамейка повлия. На пейката бяха доста млади момчета, които нямат опит. Изпуснахме доста чисти положения да затворим мача. Трябваше да бъдем по-концентрирани. На нас ни беше необходима тази победа. Отборът игра добре. Всеки мач играем все по-добре. Това е пътят и няма да се откажем от него коментира старши треньорът.

С контузията на Вутов нашият избор в атака е ограничен. Започваме трудно втория полусезон, но имаме линия, която преследваме. Ще имаме проблеми и колебания, но ще дойде момент, в който всичко това ще се отблагодари. Никога не съм казал, че целта на отбора е първата шестица. Шест момчета от школата бяха на пейката. За да влезеш в шестицата, трябва да имаш нужния потенциал, с който да изиграеш тези мачове. Ще видим къде ще се класираме в края на годината. Имаме две момчета, които чакат работна виза. Когато те се оправят, ще имаме по-голяма вариативност във фаза атака, завърши Ферарио Спасов.

Ето и още от реакциите след мача: