В последните дни отново се появиха множество твърдения, че Антъни Джошуа и Тайсън Фюри вече преговарят за обединителен двубой в тежкия бокс, който да бъде преди защитите им срещу Кубрат Пулев и Дионтей Уайлдър. Изтъкваше се, че предвид пандемията от коронавирус и затворените граници и невъзможност за пътуване, би било по-лесно да се организира незабавен двубой между двамата британци, които в момента държат 4-те най-важни титли в бокса. Заговори се отново и за възможността на Уайлдър да се плати голяма сума, за да се откаже от реванша с Фюри.

Последните информации обаче сочат, че подобни прогнози са пресилени. Самият Еди Хърн призна, че преговорите за момента са единствено за мястото, на което ще се проведе един такъв обединителен мач, като най-вероятнтата дестинация изглежда Саудитска Арабия. Преговаряме само за мястото, не и за времето. Не знаем кога може да се проведе този двубой, при положение, че едва ли ще има възможност да се организира с публика през октомври или ноември тази година. По-вероятно е да стане през 2021 година, когато финансовинте перспективи ще бъдат по-благоприятни, заяви Еди Хърн пред ESPN, а изданието уточнява, че няма изгледи Кубрат Пулев и Дионтей Уайлдър да отстъпят от мачовете си срещу Джошуа и Фюри.

Промоутърът на Фюри и Кобрата - Боб Аръм се изказа в същия дух. Говорено е и се чакат оферти от конкретни дестинации за такъв двубой. Ако наричате това преговори - добре, но за мен реалните преговори ще започнат, след като има дестинация на двубоя. За момента има разговори само с МТК - мениджърите на Фюри, които са ситуирани в Близкия изток и проучват офертите от Саудитска Арабия, поясни Аръм.