Флойд Мейуедър и Конър Макрегър продължават театъра преди боксовия двубой, който ще изиграят на 26 август в Лас Вегас. Вчера двамата пренесоха шоуто в Торонто, където имаха нещо подобно на съвместна пресконференция. Събитието се проведе на голяма сцена, подобно на рок концерт пред десетки хиляди души, пише sportal.bg. Всъщност подгрявката на боксовия им мач вече прилича повече на кеч, отколкото на реален двубой, като в това число влизат и заплахите, които си отправят двамата.

Облечен си като някакъв брейк танцьор на 20 години. Но всъщност си един чичка на 40, който дори не може да чете! Нямаш пари да си купиш костюм, защото трябва да ги преведеш на данъчните. Ще ти откъсна малката глава и ще ирая баскетбол с нея, бе само част от изказването на 28-годишния ирландец. Макгрегър буквално се понесе на вълната на тълпата, която не спираше да го аплодира и да го подкрепя.

На обратния полюс бе отношението на публиката към Мейуедър. Непобеденият в 49 мача на професионалния ринг американец бе бурно освиркан от канадците, след което се опита да провокира опонента си, нарамвайки ирландското знаме. Моите книги са други. Аз чета тези книги (вади пачка с пари). Най-хубавото на всичко това е, че на ринга тези хора няма да са с теб да те спасят. Казваш, че бягам на ринга, за да печеля мачовете си. Но единственото място, до което тичам, е банката, за да осребря поредния чек. Ще ти покажа истинския Мейуедър, но чак в последната ни среща, отговори Богаташчето.