Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър се срещнаха за пръв път лице в лице преди боксовия мач, който ще изиграят на 26 август в Лас Вегас. Това се случи в Лос Анджелис. Двамата започнаха своя медиен тур, а напрежението веднага ескалира. Американският боксьор предизвика своя съперник да застане срещу него. Конър веднага се отзова. Ирландецът се беше облякъл в типичния елегантен стил с костюм, докато 40-годишният ветеран беше навлечен отгоре до долу с ежедневни дрехи на неговата собствена марка.

В продължение на минута двамата не спряха да говорят един срещу друг. Очаквано Макгрегър беше по-активният от двамата. Това принуди шефът на UFC Дейна Уайт да застане между бойците. До него беше митичният боксов мениджър Ал Хеймън, който направи от Мейуедър най-скъпоплатения спорист на планетата пише sportal.bg.

Въпреки че двамата бойци бяха разделени, Конър отново започна да ръси обиди срещу Флойд и се приближи до него. Наложи се Дейна Уайт пак да спира Макгрегър, докато Мейуедър беше видимо ядосан. В следващите три дни двамата ще бъдат в Торонто, Ню Йорк и Лондон. Техният мач е насрочен за 26 август в Лас Вегас.