Овен

Днешният ден ви предоставя възможността да проявите своето бляскаво мислене спрямо любимия човек до вас. Може да бликнат нови и нови идеи, като мехурчета от току що отворена бутилка шампанско. Вашите мисли няма да са под влиянието на емоции, а ще подтикнат оценките  ви да бъдат обективни. Въображението ви ще се извиси като черешка на тортата, изненадвайки приятно всички в семейството ви. Относно финансите, нещата ще изглеждат като залез, който трябва да съзерцавате, преосмисляйки трезво паричните ви средства за дни напред. Дългът и отговорността са много важни днес. Не само можете да се справите с ежедневната си работа без никакви специални усилия, а също така можете да се чувствате като у дома си.

...Не винаги светът е кръгъл...

Телец

Днес енергията се съчетава с ентусиазъм и самочувствие.  Възползвайте се от този дар като внесете свежо нов интериор във личните си взаимоотношения.  Днешната дата ви дава тласък да „шофирате“ безпроблемно на работното си място. Може да реализирате идеи и да убеждавате другите. Огнената, вдъхновяваща атмосфера ви дава възможност да проявите креативност. Няма ограничения и финансови граници за вас, подгответе се за бляскави подаръци. Вече е възможно да се справите с неща, които не сте имали смелостта да направите досега. Днес романтичните сънища и фантазии се смесват с ежедневната реалност. Красотата на природата и музиката могат да бъдат спиращи дъха. Дайте си няколко спокойни часа и отидете някъде за известно време отървавайки се от сивото ежедневие. Вероятно ще виждате, че всички врати, които са временно затворени за външния свят, са отворени отвътре. Тялото ви се нуждае от най-висшето ви добро. Дори и да се чувствате добре си заслужава да посетите някой спа център.

...Има желания, които приличат на претенции може би, защото идват от далеч...от дълбините на душата...

Близнаци

Искате ли да опитате нещо необичайно в личен план? Именно днес ще намерите необходимия импулс. Възползвайте се от възможността да оформите живота си според вашите лични идеи, дори и да го промените само с една дреболия. Днес много колеги и приятели могат с лекота да стиснат ръката ви с думите: "Каза, че ще го направиш и успя!" В своите разговори направете така, че да изглеждате убедителни и твърди, без прояви на агресивност. Това, което ще направите с парите си ще бъде добре обмислено. През днешния ден ще се появите на сцената под прожекторите на положителната енергия. Обзелата ви вълна от оптимизъм ще ви тласне да извършите нещата много по-добре от обичайното. Ако сте се посветили на нещо, шансовете за успех са много добри. Внимавайте, не искайте прекалено много от „баницата“ с късмети,  един късмет ще ви бъде предостатъчен. В противен случай твърде  буйният ви  оптимизъм ще изпепели шансовете ви.

... Само очите могат да изкажат най-красивите думи...

Рак

Днес физическото привличане на противоположния пол ще бъде още по-засилено. По отношение на партньорството и сексуалността,  може да извършите чудеса, изненадвайки се дори от себе си. И все пак не препускайте сляпо, ако вашите спонтанни импулси не са съвместими с желанията на партньора, конфликтите неизбежно ще възникнат. Проявете разбиране към другите, не всички са гладни, когато вие сте сити. Преценете своите слабости и едва тогава ще се почувствате по-добре. Някои вредни навици могат да парализират връзката ви и симбиотичната близост може да се свие. Сега е времето да осъзнаете това много ясно. Днес е момента да направите разлика между пари и много пари, заделете някой друг лев настрана. Проявете упоритост на работното си място без да го афиширате, избегнете конфликтите с колегите си. Ако ли не, ще поемете ролята на размирник.

... Дори и неочакваното може да даде цвят на живота...

Лъв

Този ден се очертава вашата харизма да излъчва дружелюбност. Това явление няма да остане незабелязано от партньорът ви. Близките  ви ще са готови на всякакви компромиси за общото благо. Срещите с нови хора могат да ви предоставят приятни преживявания. Ако сте развълнувани от неприятности на работното място, трябва да си позволите промяна. Някои развлечения, малко забавление или нещо ново и непознато, дават на вашия емоционален живот необходимата храна. Не залагайте  на максимата „не всичко е пари“, защото днес ще се сблъскате с обратната страна на монетата, повечето неща ще бъдат свързани с пари. През утрото на този ден всичко ще тече гладко за вас, защото вие сте вътрешно балансирани. Можете да се насладите на деня или да използвате доброто си настроение, за да изпълните някои задължения почти без усилие.

...Прозорците знаят всичко за нас, докато ние се взираме в тях…

Дева

Днес с повишено самочувствие ще се изправите на житейският подиум. Вероятно активно ще се справите с предизвикателствата на живота, ще постигнете много и ще останете в добро настроение. Проявете разум при покупките, има вероятност парите ви да се стопяват като лед под жарко слънце. Вълна от доверие, благодарност и любов ще ви постави в добра позиция. Внимавайте, може би ще искате да прегърнете целия свят, или да се почувствате толкова изненадващо, че се оставяте да бъдете заблудени от прекомерното лицемерие да бъдете използвани. Поставете всяко чуждо обещание на аптекарски везни, за да не се окажете „празна чанта“ в краят на деня. Има вероятност да се окаже, че няколко килограма излишни думи и обещания са твърде много за последствията, които вие ще понесете поради лесната си наивност. Днес вие сте изключително чувствителни към красотата на прости, ясни и строги форми.

...Раждаме се оригинални, ала след време някои от нас се превръщат в копия...

Везни

Чувствате ли се малко ограничени? Любовта винаги е сила. Днес може да се изявите като доминиращата страна в компанията на партньора ви и да изпитате нови чувства и трепети. Ще ви е трудно да постигнете добър баланс на ума и чувствата. Те се движат напред и назад между двата полюса. В този момент не става дума за упорито изпълнение на задълженията, а по-скоро за удобство и гарантиране, че сте добре. Уверете се, че можете да се отпуснете вътрешно.  

...Просто ми се иска време, което да не ме нарани…

Скорпион

Вероятно вие ще си мислите, че днешният ден е тревожен и изтощителен. Но другата ви гледна точка очертава, че днес ще се наслаждавате на колоритно красива интензивност. Искате ли да се насладите на деня? Тогава си изпълнете някое  желание, което сте таили  дълго време като мечта, но никога съвсем сериозно. Или се поглезете с няколко часа почивка, вероятно с любим човек. Сега е идеалният момент да се почувствате прекрасно и да презаредите батериите. Днешният ден предразполага към баланс в личен, финансов и работен план.

... Всеки, който е получил подарък, трябва да се грижи за него...

Стрелец

Действате ли така, че да се чувствате добре? Не поглъщайте неприятности, а се замислете какво имате в ума си! Този следобед, както и вечерта, изразявайте ясно своите емоциите в семейното огнище. Искате ли да изпълнявате задълженията си следобед? Какво трябва да направите за ваше добро? Ако сте в лошо настроение, не забравяйте, че сами сте отговорни за вашето благополучие. Днес се нуждаете от чувството, че сте в състояние да живеете активно, за да се справите с тази кауза. Не унивайте и не се изпълвайте с мълчание. Ако трябва да седите спокойно, бързо ще станете изнервени. Превърнете нощта в един чудесен ден - Импровизирайте!

... Ние живеем, за да избираме и всеки избор означава точно това, което ще намерим...

Козирог

Можете да бъдете доста мрачни до средата на денят. Може би искате да направите нещо без да осъзнавате какво точно желаете, така напълно може да пропуснете желанието си за това. Или капризите на вашите близки ще възпрепятстват вашите добри намерения. Опитайте се да включите чувствата на своята интуиция!  Днес има вероятност да се случват повече неща, отколкото бихте искали. Някои ваши желания ще долетят твърде бързо за вас. Бъдете бдителни, гневът ще бъде почти осезаем във въздуха. Физическите упражнения ще повишат вашето настроение. Изберете между разходка, спорт или физическа работа. Вашето чувство за удоволствие вероятно е по-силно изразено и вие няма да толерирате досадните задължения. Звездите искат да се забавлявате и да се наслаждавате  на живота.

... Облякох се в сиво, гледайки със сърцето си, мечтаейки за един свят пълен с цветове…

Водолей

„Искам днес да празнувам“ - кажете го с усмивка!  Нека това е вашето ежедневно мото. Бъдете по-комуникативни от обичайното и ако се налага, направете компромиси. Вашето приятелско, спокойно настроение ви ще води към контакти с много хора и може да посредничи между различни мнения и да създаде обща основа на единомислие. Любовта не е игра, поне не за вас. Днес ще се изправите пред дилема, да се изясните с партньора си или да прекъснете взаимоотношенията си поради липса на консолидиране. Не се безпокойте, ако не се чувствате добре, погрижете се за себе си, за да промените този факт. Вие притежавате таланта да разпространявате истинско добро настроение.  Парите са като прелетни птички, отлитат понякога на далеч, потърсете алтернатива или разпечатайте скътаните бели пари за черни дни.  

... Безкрайно ми липсват заключенията на впечатлението, че нищо никога не свършва...

Риби

Ден в който трябва да покажете своята свободолюбивост, горещ темперамент и цялата си вътрешна и външна красота - Вие сте самият Чар! Почти всичко, което ще направите ще бъде успешно. Късметът е кацнал на рамото ви като екзотична птица  и можете лесно да преодолеете всяка упорита съпротива. Вземете се в ръце, ако искате да постигнете нещо! Вашите физически и умствени нужди искат да бъдат чути. Изпълнете и най-малките си желания и направете това, което поискате. Тази сутрин е подходяща да увеличите значително благосъстоянието си. Също така се нуждаете от възможността да съживите духа си и да бъдете в добро настроение.  Независимо от „доброжелателите“ ви, днес за вас те са нищо в нещото, просто ги игнорирайте и се наслаждавайте на способностите си. Забравете за досадната работа, която вършите сега, тя е доста нефокусирана или раздразнителна за вас. Почувствайте, човека който силно ви обича, въпреки неговите сприхавости. За вас този човек ще е готов на всичко, само и само да се реализирате успешно.

...Винаги се доверявай на шестото си чувство, ако не е близо до истината, то определено я докосва...

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричният анализатор Красимир Куртев - Алеф.