Победа, Ваши Величества!. Това написа в своя публикация в профила си във Facebook лидерът на партия "Величие" Николай Марков. Формацията успя да спечели 4,7% от вота на българите и ще изпрати депутати в 50-о Народно събрание. „За мен беше чест да воювам с вас - войниците на светлината. Белите вълци! Спечелихме битката, скоро ще спечелим и войната. Дотогава. Бог да пази България!“, допълва той в поста си.

Няколко часа по-късно изключително активният в социалната мрежа Марков е написал други две публикация, в които обсъжда реакциите на партии, журналисти, анализатори относно ПП „Величие“. Ето какво гласи тя:

„Управляващи и опозиция плюят срещу нас! Арогантно и цинично. Мощно. А точно това е ДОКАЗАТЕЛСТВОТО, че пръцкат в едно гърне.

Без извинения.“

„Прости им Господи, те не знаят какво вършат.

Бяхте свидетели, че по време на изборите всички лидери на тъжни партии бяха срещу нас. Мислих, че ще им мине след края на изборите, но уви! Крясъкът на псевдолидери, псевдожурналисти, псевдосоциолози и псевдополитолози премина в ултразвук. Такъв парад на партийната клоунада не съм виждал в света. И въпреки всичко това не мога да им се разсърдя, защото са смешни.

Те все пак са храсти, а аз - високо дърво! Секвоя между храсти.“