Ще видите в пленарната зала какво ще направи "Величие", нека запазим съспенса. Така музикантът Етиен Леви, който влезе в политиката и за първи път ще е депутат от новата партия "Величие", отговори на въпорса ще подкрепи ли тя кандидатурата за ГЕРБ за шеф на Народното събание Рая Назарян.

Подобен многозначителен коментар - изчакайте, ще видите, направи и строителят на новата партия Виктория Василева, която преди 3 години участва в създаването на ИТН и дори бе зам.-председател на НС от партията на Слави, а още по-назад в годините бе оргсекретар на младежкото СДС.

"Аз мисля, че нашето известно име е нашият конструктор - Господ. Той ни дава силите. Шоубизнесът е също сцена, тук е политическата сцена. Искрено вярвам, че 50-ото Народно събрание ще се увенчае с успех и гражданите на република България ще бъдат спокойни, че ще имат правителство и че някой мисли за всички", заяви Етиен Леви на влизане в Народното събрание.

"Може да има сътрудничество само ако са близки нещата до нашата кауза", допълни той. Повтори, че за него е най-важното всички български граждани да знаят, че някой мисли за тях.

"Това е дебют в политическия концерт и искрено се надявам това да се увенчае с успех", каза още Леви.

Завърши, че очаква да има отношение от страна на "публиката" на високо ниво като лични взаимоотношения между депутатите. Отказа да каже какво мисли за личността на Рая Назарян.