Стоилка Томова е на 33 години и от дете се бори с диагнозата - диабет. В продължение на 10 години се опитваше да стане майка, но съдбата й беше тежка през това време, и все пак успя. Сега тя има прекрасно момченце на 4 годинки. Но точно, когато трябва да е него, дългогодишния диабет й донася тежки последствия, за които семейство няма финансова възможност. Преди два месеца тя претърпя ампутация на пръста на крака, след това докторите откриват че бъбреците на Тити не функционират, и в момента е на хемодиализа.

Семейство се свързва с турска клиника за трансплантация на бъбрек, като донор ще бъде нейната майка. След консултации и изследвания с турските лекари, се установява, че съдбата й изпраща още едно изпитание, през което трябва да премине преди трансплантацията, и това е сложна сърдечна операция.

Разходите по двете операции, изследвания и интервенции възлизат на 60 хиляди евро. Семейство разполага с определени средства, но е извън техните възможности да покрият цялата сума.

Нека помогнем на една млада майка, да бъде излекувана и заедно със съпругът й да продължат да бъдат до тяхното детенце, което са чакали толкова време!

Дарителска сметка:

УниКредит Булбанк

Стоилка Георгиева Томова

BG58UNCR70001525262625

Box (swift) code:UNCRBGSF

PayPal: PayPal.Me/StoilkaTomova