Все още не е установен шофьорът, който блъсна и уби пловдивчанин край Пловдив. 50-годишният Мухамед загина намясто при катастрофа на пътя за Пещера в късните часове на 12 май.  Водачът на леката кола веднага избягал от произшествието.

От тогава разследващите издирват виновника за трагедията.

В същото време повече от месец след фаталната нощ, роднините на починалия Мухамед най-накрая успяха да приберат тялото му. През изминалата седмица близките и приятелите му са си взели последно сбогом с него, научи TrafficNews.bg

Роднините все още не са се отказали да издирват паралелно с органите на реда виновника. От прокуратурата съобщиха, че разследването продължава с оперативно издирвателни мероприятия. Отново са направени огледи, камерите в района са били прегледани.

Припомняме, че дни след инцидента, няколко коли в Пловдив са били иззети. Криминалисти са проследили по камери преминаващите по пътя коли в периода, според които е станал инцидента. Всеки автомобил е проследен по номер до адреса на собственика.

Мýхата от Прослав е премазаният пешеходец край ПловдивМъжът е бил психично болен

Жителите на Прослав, от където е починалия Мухамед все още са в шок от случката.ТНякои коментират, че  вина за инцидента имат и медиците от Психиатрията, които не са успели да задържат мъжа.

Както TrafficNews.bg съобщи, жертвата е бил с психически проблеми. Ден преди трагичния инцидент, мъжът изпаднал в криза и баща му повикал линейка и полиция. След преглед, медиците са транспортирали Мухамед в центъра за психично здраве. Там Мухамед е напуснал сам здравното заведение.

Работата по случая  продължава.