Миризлива вендета в Кършияка. Шофьор бе наказан заради безумното си паркиране в средата на пътя. Колата му бе превърната в контейнер за смет, видя репортер на TrafficNews.bg.  

Въпросната кола системно паркира в средата на пътното платно на улица "Васил Левски" 103, пред Големия гигант. Преди ден заради наглостта на шофьора, сметовозът не е успял да премине и да събере сметта от казаните в близост.

Освен това колите едва минават от блокадата. Чашата на търпението сред живущите е преляла и един от тях е взел нещата в свои ръце, наказвайки водача и то как. Колата тази сутрин е осъмнала с домати на предното обзорно стъкло, постелка за баня на задното.

На капака пък са били изсипани всякакви битови отпадъци, храна, хартия и дори касетка от домати. Една от чистачките е била счупена.

Между гумите са оставени пластмасови шишета от бира и стари ботуши. Скъсани чорапи, старо бельо, тоалетна хартия също правиха "компания" на отпадъка върху превозното средство. Средството за отмъщение бе "гарнирано" още с фасове и туба от вода.

"Всеки ден колата се спира така. През деня я няма, а вечер водачът спира така и въобще не го интересува кой може да мине и кой не. Мъжът се прибира в Гиганта и така до сутринта. Факт е, че често няма места около входа, но по-надолу по улицата винаги може да си намериш местенце за возилото", коментира живущ в близката кооперация. Освен с неприятен вид, колата може да се "похвали" и с неприятен мирис на развалени яйца и зеленчуци.

Припомняме, че зарината с боклуци осъмна и кола в на улица в Тракия, след като граждани са решили да накажат шофьор – заради неправилно паркиране или друга лична причина.