Трима души остават хоспитализирани след инцидента в село Труд, при който пострадаха 8 души, съобщиха от лечебните заведения, приели ранените. Най-тежко е състоянието на едната жена, която е с множество счупвания, но няма непосредствена опасност за живота й.

В УМАЛ „Св. Георги” са били откарани четирима души. Двама на 26 и 19 години са настанени в лечебното заведение с гръдно-коремни травми, без опасност за живота. Други двама пострадали – на 26 и 30 години са прегледани и освободени за домашно лечение.

В една от колите, пътували три деца. Едно от тях е пострадало леко, но други две са били откарани в УМБАЛ „Пловдив”. Там лекарите са констатирали травми на крайниците – едното с лакътна, а другата колянна. Те също са били освободени за домашно лечение.

Пострадал при мелето край Труд: Дрогиран опита да прикрие вината на млада шофьоркаМайката на момичето е сред най-тежко ранените

7 души са пострадали при мелето в село Труд! Единият от шофьорите - друсан СНИМКИМазда ударила форда отзад, който се сблъскал с третата кола