Пловдивчани днес ще трябва да избират между два протеста, мача между "Локомотив" и "Тотнъм" и Нощта на ангелите, която обединява над 200 заведения, които ще дарят оборота си  за лечението на болния от левкимия Ангел Краевски. Заявки за два протеста са входирани в община Пловдив. Началната точка на единия е традиционната - на площад "Съединение" , а  другият на площад "Централен" пред Пощата. След това се очаква давата да се слеят на бил. "Шести септември" и да продължат към Областна управа. 

Към този момент поне според социалните мрежи интересът към протестите е слаб, защото едва 60 души са заявили присъствие. Причина за това от една страна вероятно е историческата футболна среща, която ще бъде излъчвана пряко по телевизията, както и днешният празник Вяра, Надежда, Любов. 

Първият протест е с начален час 18 часа пред Пощата, а вторият - от 19 на площад Съединение. От там протестиращите  ще потеглят по Главната към Община Пловдив. Шествието ще премине покрай Пощата, където в него ще се влеят протестиращите, които ще носят тиквите.

И днес демонстрантите ще затворят булевард „Цар Борис III Обединител”, а маршрутът им ще приключи пред Областна управа.

Припомняме, че сериозна транспортна блокада очаква Пловдив. три от най-натоварените булеварди в града ще останат затворени във вечерните часове. 

Кога ще бъдат затворени булевардите, може да видите ТУК:

Вечерна блокада в Пловдив! Протест и мач спират движението по възлови булевардиАвтобусите - с ново разписание