Само за един ден са събрани всички необходими средства за лечението на 28-годишния Атанас Дяхов. Както съобщихме, в началото на юли 2021 г.  той бе диагностициран с тежката диагноза: недиференциран плоскоклетъчен карцином на назофаринкса.

Лекарите от American Hospital в Истанбул дават надежди за неговото напълно оздравяване, но са категорични, че лечението трябва да започне незабавно, защото туморът е агресивен и бързорастящ. Необходимите за това средства обаче, са непосилни за семейството му. В момента ежедневно в Американската болница в Истанбул на Атанас му се правят голям брой предлечебни изследвания и манипулации.

Предстои назначаване на лечение, което по оферта на болницата за сега възлиза на 21 700€, но ще го стартират едва след заплащане на сумата.

След кампания за набиране на средства парите са събрани.

„За момента нямаме нужда от повече средства. Наистина беше спешно, но не сме и очаквали толкова бързо да успеем! По-малко от денонощие беше необходимо, за да вдъхнете надежда на Атанас! Безкрайно благодарим на всички Ви!“ коментира съпругата на Атанас.